Resultats de la cerca

Sis raons per les quals el build to rent és el futur del sector immobiliari

Publicat per latorreimmobles.com on 27 de maig de 2022
0

La meitat dels habitatges d’obra nova que es van comprar durant l’any passat 2020 gaudeixen d’espais privats a l’aire lliure, segons el ‘Perfil del Comprador d’Habitatge d’Obra Nova 2020’ de AEDAS Homes. Aquest estudi anual, molt marcat per la pandèmia de la COVID-19, posa de manifest una tendència evident: els compradors volen cases amb espais exteriors i més grans després dels mesos de confinament.

L’estudi de AEDAS Homes recull que durant l’any passat 2020 el 21,8% dels seus clients va adquirir un pis amb terrassa; l’11%, àtics; el 10,7%, unifamiliars; i un 6,4%, baixos amb jardí. En total, gairebé el 50% dels compradors es van decantar per habitatges amb espais a l’aire lliure, una qualitat dels habitatges de AEDAS Homes que s’ha convertit en una prioritat en el mercat. Aquest percentatge és prop de tres punts superior al de 2019 (47%).

A més, els compradors també es van decantar per habitatges amb més habitacions. En l’informe s’observa com moltes de les persones que disposaven d’una casa amb un o dos dormitoris (l’anomenada demanda de reposició) ara prefereixen habitatges amb més estades. Les vendes de AEDAS Homes posen de manifest que el 77% de les operacions que va tancar en 2020 va correspondre a habitatges de tres o més dormitoris, sis punts més que en 2019.

Compare Listings

Obrir xat
Hola 👋
En què podem ajudar-te?