Resultats de la cerca

La compravenda d’habitatges aconsegueix la major xifra dels últims sis anys

Publicat per latorreimmobles.com on 27 de maig de 2023
0

La compravenda de pisos i cases ha aconseguit el seu màxims des de 2011. Segons els registradors, el nombre de compravendes d’habitatges inscrits en els registres de la propietat va aconseguir les 119.408 en el segon trimestre de l’any. Aquesta xifra és un 10,7% superior a la del mateix període de 2016 i la més alta des de l’exercici 2011. Respecte al trimestre anterior, la compravenda d’habitatges va créixer un 5%.

Segons dades de la la estadística immobiliària del Col·legi de Registradors d’Espanya, en els últims dotze mesos, el nombre de compravendes d’habitatges va totalitzar 429.624 operacions, la qual cosa suposa un repunt del 11,9% i la major xifra interanual dels últims sis anys. Per tipus d’habitatge, les operacions sobre habitatges nous van retrocedir gairebé un 2,1% respecte al primer trimestre, amb 20.065 operacions, en contrast amb les 99.343 transaccions d’habitatges usasas, la major xifra en deu anys i un 6,5% superior a la del trimestre anterior.

Segons els registradors, en el segon trimestre el 13,1% de les compravendes inscrites les van realitzar estrangers, amb 15.600 operacions, mentre que en valors interanuals la proporció de transaccions efectuades per ciutadans no espanyols es va situar en el 13,2%, mantenint-se estable en màxims històrics, amb unes 56.600 compres anuals.

Compare Listings

Obrir xat
Hola 👋
En què podem ajudar-te?