Resultats de la cerca

5 claus per a vendre un habitatge

Publicat per latorreimmobles.com on 27 de febrer de 2024
0

La venda d’un habitatge no sempre és tasca fàcil. Depèn de l’estat del mercat, l’economia del país, el mercat de treball, l’índex de confiança dels mercats, les perspectives econòmiques anunciades pels grans organismes nacionals i internacionals, entre altres múltiples factors…

Després de la crisi immobiliària de 2007 a 2015, s’ha anat instal·lant en el nostre mercat un “efecte realisme”, afirma Toni Expósito, director general de la xarxa Comprarcasa, que ens fa ser molt més prudents a l’hora de comprar.

Davant aquesta situació del mercat, els experts de Comprarcasa recomanen a totes les persones interessades a vendre una propietat una sèrie de consells per a fer-ho de manera ràpida i eficaç.

1. Fes un estudi de mercat

Fixar un preu de mercat correcte és determinant a l’hora de vendre un habitatge. Per a això hem de fixar-nos i posar tota la nostra atenció en els preus i característiques dels habitatges de la zona. “Equivocar-nos en aquesta primera fase ens portarà a perdre un elevat nombre de crides i visites en les primeres setmanes, claus per a la venda d’un habitatge”, assegura Expósito.

Un adequat estudi de mercat i l’exhaustiu coneixement de la zona ens portarà a situar el nostre habitatge en la posició necessària per a aconseguir la seva venda sense haver de recórrer a successives baixades de preu.

2. Tria els millors portals immobiliaris

Internet ens ofereix innombrables oportunitats per a mostrar el nostre habitatge a un elevat nombre de potencials compradors. “Però cura, no deixem entrar a casa a tot el que anomeni interessat per veure l’habitatge” alerta el director general de Comprarcasa. “Diran curiosos, persones que ja estan pensant a posar la seva casa a la venda i intermediaris de tota mena”. La recepció de les crides posteriors a la publicació de l’anunci són determinants a l’hora de detectar l’interès real del possible comprador, així com les seves possibilitats econòmiques i financeres per a adquirir l’habitatge.

3. Destaca les qualitats de l’habitatge de manera realista

Hem de realitzar una descripció atractiva del nostre habitatge, de manera que atregui als possibles compradors, però “sense caure en exageracions que puguin crear falses expectatives”, recomana l’expert de Comprarcasa. Això només ens portarà a generar visites inútils, que ens faran perdre a tots temps i diners.

Compare Listings

Obrir xat
Hola 👋
En què podem ajudar-te?